Skip to content

Inkluderande samhälle

Inkluderande samhälle

Integrationen av nyanlända har många positiva konsekvenser för de nyanlända och även för hela samhället, och ju bättre strategier för integrationen desto mer nytta drar samhället av integrationen och når därmed det bästa lönande resultatet. Vi ser fram emot att bidra och vara en del av integrationssystem genom att driva olika integrationsverksamhet för att stödja nyanlända att påskynda deras integration. Dessutom så ser föreningen fram emot att skapa ett gemensamt utrymme för alla individer i samhället och bygga starka broar mellan olika kulturer i det svenska samhället som är mångkulturellt. 

 

Play Video

Från Nyanländ till Nyförebild

”Från nyanländ till Nyförebild” gick av stapeln på Nordiska museet den 4:e maj 2019, kl 14.00 – 16.00. 14 fantastiska nya svenskar (nyanlända) från olika branscher prisades som förebilder. De delade med sig av sina framgångshistorier. Utöver prisutdelning och framgångshistorier innehöll programmet berättelser från andra “Nyförebilder”, musik, fika och mingel. Evenemanget spelades in och delades i sociala medier.

Sommarhus för inkludering

Efter att Tillsammans har ordnat ett antal olika projekt så noterade vi att det fanns en stor klyfta mellan svenska och utländska kvinnor och ungdomar. Både ungdomarna och barn riskerar att hamna i ett socialt utanförskap, därför beslutade Tillsammans att planera och genomföra ett sommarprojekt från 19 juni till 8 augusti 2019. Vi vill genom kvinnor och ungas engagemang skapa en plattform där målet var att utbilda kvinnor och ungdomar i entreprenörskap & ledarskap 

Bli medlem

Gå med i “Tillsammans är vi Starka” genom att bli medlem!

Inkluderings hus - vi bjuder in till dialog

Vi vill, med vårt projekt, ge nyanlända en grundinformation som gör att de på ett

bättre, snabbare och tryggare sätt kan integreras och etableras i samhället. Samla nyanlända kvinnor och män som har uppehållstillstånd och skapa förutsättningar så att de kan snabbt etablera sig i samhället genom studier och arbete. Vi lägger stor vikt vid att inkludera, informera och stötta kvinnor i synnerhet. 

Dagens dialog

Dagens dialogs huvuduppdrag är att bjuda in deltagare från olika samhällsgrupper till dialog kring aktuella frågor med anknytning till samhället. Vår vision är mot ett bättre inkluderande samhälle.

0
Elever
0
Deltagare
0
Volontärer
0
Medlemmar

Vägen in till samhället

Dagens dialogs huvuduppdrag är att bjuda in deltagare från olika samhällsgrupper till dialog kring aktuella frågor med anknytning till samhället. Vår vision är mot ett bättre inkluderande samhälle.

Donera

Ni kan donera via Swish eller banköverföring

1- Via Swish

Ni kan donera via Swish nummer:

1233213543

1- Via Bank

Clearingnummer:
8327-9
Kontonummer:
693 903 473-9
IBAN:
SE80 8000 0832 7969 3903 4739
BIC (8 tecken):
SWEDSESS
BIC (11 tecken):
SWEDSESSXXX