Skip to content

Matematik

Om Kursen

En av nackdelarna med den tekniska tidsåldern vi lever i är att den berövar tanke andan och förmågan att använda sinnet för att utföra de enklaste matematiska operationerna, och det var det som ledde till det som kallas mental slöhet, vilket innebär svårigheter att kommunicera mellan de två hjärnhalvorna.

Magi matte

Mental matematik är en grupp färdigheter som gör det möjligt för barn att göra matte “i huvudet” utan att använda penna och papper eller en miniräknare. Den anses vara en av de bästa och mest omfattande utbildnings metoderna för att stimulera barnets digitala minne, höja barnets koncentrationsförmåga och öka nivån på självförtroende. 

Vi erbjuder gruppundervisning för barn i åldern 8 till 14 och kursen ger barnen möjligheten att genomföra de svåraste och mest komplexa aritmetiska operationerna med hög hastighet och noggrannhet. Inom kursen finns 6 olika nivåer beror på barnets förkunskap och ålder. Undervisning är baserad på en matte lärobok med hjälp av abacus och olika spel. Barn får regelbunden träning och repetition och efter varje klass skickar vi hem läxor med barnen.

Dela på:

Kursinformation:

Anmälan till matematik kursen

0
Elever
0
Deltagare
0
Volontärer
0
Medlemmar

Bli medlem

Gå med i “Tillsammans är vi Starka” genom att bli medlem!

Privat lektionen

Donera

Ni kan donera via Swish eller banköverföring

1- Via Swish

Ni kan donera via Swish nummer:

1233213543

1- Via Bank

Clearingnummer:
8327-9
Kontonummer:
693 903 473-9
IBAN:
SE80 8000 0832 7969 3903 4739
BIC (8 tecken):
SWEDSESS
BIC (11 tecken):
SWEDSESSXXX